Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ξεκινούν οι ακαδημίες !!!



Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει πως την Τρίτη 08/10/2013 θα αρχίσουν οι ακαδημίες μας. Προπονητής της ομάδας θα είναι ο κ.Θεοδώρου Βασίλη.

Ο Θεοδώρου Βασίλης κατέχει το δίπλωμα της Ανώτατης Γερμανικής Σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Κολωνίας με πρωτεύουσα ειδικότητα το Ποδόσφαιρο και δευτερεύουσα το Στίβο.

Στο τέλος των σπουδών του υπέβαλε την πτυχιακή του εργασία με θέμα “Διαλογή Ταλέντων στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο”. Η εργασία αποτελεί έρευνα στηριζόμενη σε 340 ερωτηματολόγια που απάντησαν παίδες, έφηβοι και ερασιτέχνες της Α’ Εθνικής κατηγορίας. Είναι δε καταχωρημένη με αριθμό σειράς στη βιβλιοθήκη της Γυμναστικής Ακαδημίας της Κολωνίας.


Έχει παίξει ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικές ομάδες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας όπως ο Αετός Σταμνάς, ΠΑΟΚ Καλυβίων, Δόξα Καινουρίου, Ακαρνανικό, Αστέρα Αγρινίου καθώς και σε άλλες ομάδες της ομογένειας στη Γερμανία.

Έχει εργαστεί σαν προπονητής στον Αετό Σταμνάς, στα σωματεία της ομογένειας του Μονάχου FC Ethnikos και FC Pontos. Τις τελευταίες χρονιές ήταν προπονητής στις ομάδες παίδων των σωματείων: Κένταυρος Αγρινίου, ΔΟΞΑ Καινουρίου και Αίαντας 2004.

Από τη σχολική περίοδο 1991-92 εργάζεται σαν καθηγητής Φυσικής Αγωγής σε σχολεία της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου.

Έχει λάβει μέρος σε αρκετά επιμορφωτικά και προπονητικά σεμινάρια.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου του εύχεται να έχει καλό έργο!