Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Επτάσφαιρο το Παναιτώλιο!




Χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία, ο Ολυμπιακός έφτασε στην 3η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με χαρακτηριστική άνεση τον Μακρυνειακό.

Το ματς ουσιαστικά το καθάρισε μόνος του ο Ζαχαράκης, ο οποίος πέτυχε και τα τέσσερα πρώτα τέρματα της ομάδας του. Στο 9΄ με ωραίο πλασέ, στο 18΄ αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, στο 45΄ και στο 46΄ εκμεταλλευόμενος ασίστ των Ντζάλα και Μάνθου αντίστοιχα, εκτόξευσε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Η μοναδική αντίδραση του Μακρυνειακού ήταν ένα σουτ του Κόρα στο 28΄ που σταμάτησε στο δοκάρι.

Την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Μάνθος που πέτυχε τα δύο επόμενα γκολ της ομάδας του στο 55΄ με κεφαλιά και στο 62΄ με πλασέ. Το τελικό 7-0 διαμορφώθηκε στο 67΄ με τον Κατσιμάρη να σερβίρει και τον Λιούλιο να τελειώνει τη φάση.

Εύκολο έργο είχε το διαιτητικό τρίο των Ασημάκη, Ροδάτου και Κελεπούρη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ: Καρφής, Ντίνος (65΄ Κωνσταντινόπουλος), Μάκος, Σαλμάς, Γκορόγιας, Ντζάλας (62΄ Λιούλιος), Μπρέσιακας, Τζαμαλής, Ζαχαράκης (50΄ Κατσιμάρης), Μάνθος, Καπέλης.

ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ: Κόρα Αλ, Λαγάκης, Κουτσοσπύρος (46΄ Μπούρδος Ν), Ντέμο, Νικολέας, Πύργας Κ, Κόρα Ικ, Καραμπέτσος (62΄ Μαστροκώστας), Μπακόλας, Πύργας Λ, Μπούρδος Φ (71΄ Βασιλείου). 



Εφημερίδα ΑΓΡΙΝΙΟΣΠΟΡ