Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Έκλεισε και ο τερματοφύλακας...

Άλλη μια σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας, μιας και καλύφθηκε η θέση του βασικού τερματοφύλακα για τη νέα χρονιά από τον Αλέξανδρο Καρφή.
Πρόκειται για παίκτη με πολύ εμπειρία. Πέρυσι αγωνίστηκε στον Κεραυνό Γαβαλούς.

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Άλλες τρεις προσθήκες...


Η ομάδα μας ήρθε σε συμφωνία με τρεις πρώην παίχτες της Α.Ε.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου, οι οποίοι είχαν αρκετό χρόνο στην περσινή πορεία της ομάδας τους για  την άνοδο στην Α΄Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Ν.Α..

Πρόκειται για τους Καπέλη Κωνσταντίνο που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, Καρδαρά Μάρκο που παίζει ως αμυντικός μέσος και τον επιθετικό Ζαχαράκη Κωνσταντίνο.

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Το παζλ συμπληρώνεται...

Η τρίτη μεταγραφή είναι γεγονός, μιας και τη νέα χρονιά η ομάδα μας θα έχει στο δυναμικό της και τον Γιώργο Μπρέσιακα (02/09/1986), έναν παίχτη που έχει αγωνιστεί ξανά στον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος αγωνίζεται συνήθως ως  αριστερό μπακ (κάποιες φορές παίζει και ως αριστερό χαφ). Πέρσι τη μισή χρονιά αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Παναιτωλίου και την υπόλοιπη στην ΑΕ Καραϊσκάκη.


Ο παίχτης δήλωσε:
“Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ολυμπιακού Παναιτωλίου για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου αλλά και τον κ.Ξανθόπουλο για την περσινή χρονιά.”

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Η δεύτερη μεταγραφή!!!!!!!!!!!!!!

Η ομάδα μας καλοσωρίζει τον Τζαμαλή Στάθη που αποτελεί την δεύτερη φετινή μεταγραφή μετά τον Μπούσγο.


 Ο Στάθης αγωνίζεται ως  αμυντικό χαφ και έχει αγωνιστεί στη Δ΄ Εθνική κατηγορία με τόσο με τον Αμφίλοχο όσο και με τον Άρη Αιτωλικού που ήταν και ο τελευταίος του σταθμός.
Η διοίκηση πιστεύει πως με αυτήν την κίνηση δε θα πονοκεφαλιάζει μιας και πρόκειται για παίχτη  που μπορεί μόνος του να “καθαρίσει” τον χώρο του κέντρου.

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Η πρώτη μεταγραφή είναι γεγονός!!!

   Η ομάδα μας καλοσωρίζει τον Μπούσγο Σεραφείμ (του Κωνσταντίνου - 12.02.86) που είναι η πρώτη μεταγραφή για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

   Ο Σεραφείμ είναι κεντρικός αμυντικός και τις τρεις τελευταίες  χρονιές ήταν βασικός στέλεχος στον Κεραυνό Γαβαλούς.

   Ο παίκτης δήλωσε:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω και εγώ σε αυτήν την προσπάθεια που γίνεται στον Ολυμπιακό Παναιτωλίου από νέα κυρίως άτομα που έχουν διαφορετικές αντιλήψεις χρήσιμες, για την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής μας"

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Οι εγγραφές συνεχίζονται...


Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους έχουν εγγραφεί μέχρι στιγμής στο Σύλλογό μας μιας και φτάσαμε ήδη τα 53 μέλη. 

Πληροφορίες:
 στη σελίδα μας στο facebook Ολυμπιακός Παναιτωλίου
& στο e-mail: olympiacospanetoliou@gmail.com

Οι εγγραφές συνεχίζονται!!!